dijous, 17 de desembre del 2015

CLASSE TEÒRICA 1

Avui, ha sigut l'únic dia que hem fet classe teòrica. Normalment no la fem perquè es pot substituir la teoria per la pràctica i aprendre el mateix o més! 
Ens ha explicat que feia la classe teòrica perquè aprendre els conceptes d'aquest mètode ens faria assolir-los millor.
Ha agafat els conceptes que necessitàvem saver dels temes 1 (El poder de l'electricitat) i 2 (El control de l'electricitat) i els ha ficat en una presentació de power point perquè els veiéssim més clars i els entenguéssim millor.
Que sigui una classe teòrica, no vol dir que ens ho passem malament no, perquè ens ho hem passat d'allò més bé quan l'Anna ha explicat que eren els electrons i com "corrien" per el circuit elèctric!

dimecres, 16 de desembre del 2015

DIBUIX "DE QUALITAT"

Ja començem a fer dibuixos de "qualitat". L'Anna ens ha proposat començar a dibuixar la nostre làmpada en planta perfil i alçat. I així ho hem fet. A causa d'un assumpte urgent, l'Anna ha agut de deixar-nos sols una estona. No malpenseu home! Que hem estat fent la feina i quan ella ha arribat, li hem entregat. Ha agafat uns quants imants i ens a agafat els papers on havíem fet els esbossos de la làmpada. Els ha penjat a la pissarra i els hi ha fet una foto. 

dilluns, 14 de desembre del 2015

EINA NOVA


En l'última classe de tecnologia, l'Anna ens va ensenyar una eina per fer una webgrafía-bibliografia ràpid, eficient i a més a més que quedi molt ben redactada i que s'entengui bé.  Es tracta de la normativa APA. A quí hos deixo l'URL per si hos hi voleu passar a veure-la o utilitzar-la:  http://www.cva.itesm.mx/biblioteca/pagina_con_formato_version_oct/apa.htm

I en el que respecta a l'altre estona de classe, vam anar avançant feina i començant a fer la nova tasca:
Com que ja teníem escollit el disseny que construiríem, (Simón, dreta) havíem de saber quines mides tindrà, quines eines utilitzarem per construir-la i a més, els materials que necessitarem per construir-la.

dijous, 3 de desembre del 2015

AL 50% DEL PROJECTE

Avui hem fet una breu presentació del que teniem fet (50%) del nostre projecte.
Cada grup a exposat la seva presentació de google menys nosaltres perquè hem exposat un prezi.
Les presentacions han estat força fluixetes menys un parell dels quals uns erem nosaltres. Ens ha sortit perfecte!