dijous, 17 de març del 2016

ANNA!!

Avui, l'Anna ha anat a l' EXPO RECERCA.
Obiament, no ha pogut estar a la classe i l'últim dia ens va dir que enllestissim un altre power point amb les idees una mica més clares tant com de les energies com de Larry Page i aquest, seria per el pròxim dia després de setmana santa. 

L'Àgata i jo hem començat a escriure les idees en un full en blanc per després passar-ho a la presentació (la Kyra no ha vingut).

dimecres, 16 de març del 2016

TECENERGY!

La classe d'abans ahir no va estat guiada. Havíem preparat unes presentacions de powerpoint/prezi per començar el projecte i ens va servir d'ajuda per a començar a organitzar-lo. Hos deixo aqui el link de la nostre presentació i també el link de la nova pagina web (ho entendreu tot una miqueta més quan entreu):

Presentació: 

https://drive.google.com/open?id=1cft5gmYiGKKBFqBRPfe7ZYJfbLH_--OVb02j84rzpyU

Web:

https://sites.google.com/site/tecenergysitescom/


divendres, 11 de març del 2016

NOU PROJECTE, NOU EQUIP, NOVES IDEES

Ahir vam començar el nou projecte: PARLEM FORA DE L'AULA.
Aquest projecte consisteix en poder explicar-li a algú de qualsevol edat i país que són LES ENERGIES ALTERNATIVES amb qualsevol eina de presentació. Ara estic fent la presentació de google que servirà per a presentar el nou projecte. 
Ahir a més de presentar-nos el projecte, l'Anna ens va fer sortir a tots de classe i seure en una rotllana per explicar que podia haver fallat en el trimestre anterior. Van comentar que potser els grups eren de masses persones i l'Anna va decidir que els grups serien de tres. L'Àgata (TBI), la Kyra Torres i jo, ens vam ajuntar per portar a cap aquest projecte. Aveure com surt!

dimecres, 9 de març del 2016

LINKS

Hos deixo aquí els links del making off de la maqueta i de la làmpada perquè els pugeu veure:


  • https://drive.google.com/open?id=0B9qguTfS8sySVllRaUxIdFZDaGc

  • https://drive.google.com/open?id=0B2JbLc-A8wYfbi1PR0lYY293eE0

Hauríen d'estar montats de manera que es veiéssin tots dos seguits però a causa de manaca de temps per mala organització no ho hem pogut acavar.

dimarts, 8 de març del 2016

NOTES!

Ahir a la classes de tecnologia vam anar a l'aula d'informàtica a causa d'un error en l'organització de l'ocupació del taller entre dues de les professores de tecnologia (res greu). Tot seguit, l'Anna va estar acavant d'ordenar uns formularis que havíem d'entregar dimecres passat (els que no havíen enviat el formulari l'havíen d'omplenar i enviar). Acavada la feina d'omplir formularis (aprox. 45 min.) l'Anna va haver de marxar de l'aula deixant que acavéssim de fer els últims retocs al docment "memoria del projecte". Quan va haver arrivat, va començar a mirar els blocs de la classe. Es veia que els alumnes no s'havíen implicat i no hi havíen dedicat ni cinc minuts del seu temps. Imagineu-vos el resultat. Patètic. Obiament l'Anna es va enfadar i a la majoria els va suspendre.   

dijous, 3 de març del 2016

EXÀMEN!

Avui... exàmen!
Avui tocàva exàmen. No se si el vaig esmentar però aquest exàmen ja feia una setmana que l'havíen posat. Tractava dels temes 1 i 2. 
Ja que l'he fet avui, hos puc esmentar breument el que hauríes de saber si l'anéssis a fer:
  • Saber que és i com s'aplica la llei d'OHM.
  • Que és i quin símbol tenen la resistència, el voltatge i l'intensitat.
  • Què són els imans i quins tipus hi ha.
  • Els efectes de l'electricitat.
  • Etc...
A mi no m'ha anat gaire bé a causa de l'acomulació de deures i exàmens tant com de tecnología com d'altres matéries. (I també a caus d'alguns motius personals). A veure com surt!