dijous, 28 d’abril del 2016

PENSEM I COMPATRIM:

Ahir al matí, vam fer una activitat que ens va fer remuntar-nos al principi d'aquest projecte. L'activitat constava de dues parts:
1ra part: Omplir una taula on hi havien de figurar els noms dels participans, el del grup, a qui li feiem...
2na part: Exposar-lo a un dels grups que l'Ana ens va dir (en el nostre cas varen ser dos grups) per així autoconèixer una mica més el nostre projecte i el del altres.

dilluns, 25 d’abril del 2016

EDULOC

Avui, l'Ana ens ha presentat una eina nova: l'Eduloc.
Ja que els ordinadors no podien accedir-hi a causa d'un error a la xarxa, no hem pogut utilitzarla però sí en ha explicat com funcionava i que havíem de fer per al dijous vinent. Hem de posar un punt de geolocalització per al nostre projecte i situar-lo on creiem que tindrà més èxit.
Aquí hos deixo l'enllaç per si hos voleu passar.
http://www.eduloc.net/es

divendres, 22 d’abril del 2016

APRENEM UNA MICA MÉS SOBRE LES ENERGIES

Ahir l'Ana venia a la classe amb el propòsit d'apendre una mica més les energies a través d'un joc preparat per ella. Ja que la nostre conducte no va ser bona, la classe es va haver de comprimr a 20min. fent així que s'agués perdut tot el treball de l'Ana al preparar la classe. 

dilluns, 18 d’abril del 2016

POSEM LINK ALS DISSENYS DIGITALS:

Avui, hem estat modificant les pagines web. Hem afegit a tots els dissenys digitals el link que li pertocava perquè la gent que volgués, pugués fer-hi click i entrar directament. Aqui hos els deixo:


l'energia geotèrmica/geotermal energyl'energia solar/solar energy  
 l'energia eòlica/wind energy 
 

diumenge, 17 d’abril del 2016

VALORACIÓ

El passat dijous, vam avaluar els blogs dels diferents equips. Vam baixar a buscar els ipads i els vam encendre per a començar. Avans d'aixó, ens va explicar com ho havíemm de fer i quins d'entre tots els grups ens tocava avaluar. Dit això, ja podiem començar. A nosaltres ens va tocar els grup del Quim Solans i el del Martí Solà.

dilluns, 11 d’abril del 2016

PREPARATS PER LA 1A AVALUACIÓ DEL PROJECTE

Avui, hem estat super  liats amb tota la feina que teniem perquè estavem acavant de fer els preparatius per a la 1a avaluació del projecte. Demà, la classe 2A avaluarà juntament amb l'Ana algunes de les nostres pàgines que es troben al bloc de l'Ana a l'apartat del projecte. Si hos voleu passar per allà, trobareu tota l'informació.

dijous, 7 d’abril del 2016

2 EN 1

Primer de tot:
Hola de nou!
Retornem a les classes després d'una llarga setmana de vacances per tant, amb moltÍsssssima feina per endavant. 
Dia 1:
Ens reenganxem al projecte EXPLICA FORA DE L'AULA i l'avançem. Expliquem el rojecte a l'Anna i ella, ens aconsella i ens ajuda. Ara hem avançat el prezi i ja tenim el disseny del que serà el logo de GOOGLE.
Dia 2:
Avui, l'Anna ha entrat al seu bloc i l'ha projectat a la pissarra digital. Ens ha ensenyat un dels apartats del seu bloc i ens ha dit que havíem d'omplenar un formulari per tal de que cada grup pogués tenir el seu apartat on escriure sobre el seu projecte.