dijous, 28 de gener del 2016

CLASSE TEÒRICA 2

Avui, ens hem portat malament. Han sigut un cúmul de coses el que ha fet enfadar a l'Anna. Va demanar que avui portéssim el llibre de text perque faríem una classe teòrica.  Encontes d'això, quatre persones únicament l'han portat. Decepcionada, l'Anna ha fet classe amb l'entussiasme que li quedava.
  • Un dibuix d'un àtom 
  • Taula de magnituds elèctriques
Ha sigut tot el que hem fet avui. Els nostres companys, ens han deixat un llibre perque el compartíssim ja que, ningú de nosaltres (TBI), l'ha portat. Hem dibuixat i pintat l'àtom (dreta) i hem omplert la taula amb l'ajuda del llibre (abaix). 

dijous, 21 de gener del 2016

MIREM ELS VIDEOS

Avui, ens hem dedicat vàsicament a mirar els videos que eren de deures per avui. Hem vist 6 (un per cada grup) i la Anna els ha valorat amb la nostres opinions. Com que els videos no eren prou correctes, l'Anna ens ha donat una segona oportunitat. Dijous que bé, videos complets (materials, problemes, eines...).

dimecres, 20 de gener del 2016

CANVIEM EL DISSENY?

Insegurs del disseny escollit, examinem bé el prototip per treure'n ideas del que ens desagrada o el que podriem canviar. Entre elles, varies ideas interessants s'ens venen al cap: basse més gran, canviar el algunes coses del disseny...
Parlem amb l'Anna de que li semblaria canviar algu del disseny i afirma que seria bona opció canviar-lo. Ens dona ideas molt bones per aplicar-li a Quadrum i mentrestant visualitzem com seria cadascuna d'elles. Al final, decidim deixar-ho per la següent hora i gravar el video de com vam fer la maqueta, quins vàren ser els problemes/dificultats que vam tenir i que canviaríem de cara al producte final. 

dijous, 14 de gener del 2016

CONSTRUCCIÓ D'UN PROTOTIP:

Avui, hem dedicat la classe a
Construint a Quadrum 
construir la maqueta de Quadrum amb materials reciclats portats de casa com per exemple cartró, ampolles de plàstic o eines per poder treballar amb els materials exportats com per exemple tisores o celo.
Hem treballat cooperativa-ment per construir la maqueta/prototip de Quadrum. Ara hos explicaré concretament els passos per construir-la que... per cert! Els haurem d'explicar en el video que farem sobre com l'hem construit que tenim de deures per el dilluns 18.

PROCÉS DE FABRICACIÓ DE LA MAQUETA

1.Retallem la boca d'una ampolla. L'utilitzarem com a base.
2.Fem un parell de forats als laterals de l'ampolla.
3.Passem un dels tubs enrotllats de paper que hem fet prèviament pels forats de l'ampolla.
4.Retallem 5 quadrats de paper i els fem 4 forats a cada un. (als 4 extrems)
5. Introduïm lentament els papers als pals i els anem  colcant al seu lloc. (un d'ells no entra i l'hem de retallar).
6. Ens trobem que els pals de paper no aguanten i fem dos "X" de pals i les enganxem entre els papers perquè sostinguin els pals. 

dilluns, 11 de gener del 2016

ESBOÇ >PLÀNOL >MAQUETA >PROTOTIP >PRODUCTE: QUADRUM

Dur retorn de vacances. Tot i així, amb ganes de treballar i esforçar-se al màxim aquest nou trimestre.

Començem entregant els deures de vacances: un còmic en anglès. (estan penjats a la web de l'Anna. A la dreta el meu) Fets sobre el Projecte Tecnologic o L'electricitat. En aquest cas, el meu, ha sigut de l'electricitat perquè em resultava més senzill.
(Per cert! L'Anna, m'ha otorgat una altra medalla! Aquesta, reconeix la meva originalitat davant del meu còmic. L'afegeixo a l'entrada d'escore per si voleu passar a veure-la.)

En els altres 40 minuts, hem estat acavant de fer el Plànol del projecte i preparant un guió per l'anunci publicitari sobre la làmpada. Per cert! La nostre l'ampada ja té nom!!! L'hem decidit avuí a l'hora de tecnologia, es diu:

QUADRUM

Molt original heeee?
Bueno, deixem-nos de xarrameca...al que anavem. 
Hem gravat (amb só) un anunci per propagar el nostre producte i ha quedat molt bé!